H&M viser mere af sit Kenzo-samarbejde – Chance the Rapper og Chloë Sevigny er modeller

H&M viser mere af sit Kenzo-samarbejde – Chance the Rapper og Chloë Sevigny er modeller

Der er stadig lang tid til den 3. november, hvor H&M’s seneste store modesamarbejde kommer i butikkerne, men highstreetgiganten holder os hele tiden sultne med små lunser af nyt.

Det er for eksempel netop blevet offentliggjort, at det bliver den kendte modefotograf Jean-Paul Goude, der skyder Kenzo x H&M-kampagnen, og i den forbindelse er nedenstående video blevet sluppet.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den afslører blandt andet nogle nye looks, der lægger i stil med, hvad vi har set indtil videre. Masser af dyreprint i vilde farver. Det skal med andre ord nok blive en sjov vinter, når tøjet først rammer gaden.

I videoen møder vi også Chloë Sevigny og modellen Iman, der blandt kampagnens modeller, der ifølge en pressemeddelelse også inkluderer Chance the Rapper, Rosario Dawson, Ryuichi Sakamoto, Suboi og Xiuhtezcatl Martinez.

Skærmbillede 2016-09-12 kl. 12.38.40 
»At arbejde med Kenzo x H&M-kampagnen sammen med H&M samt Carol og Humberto er et sandt eventyr. Jeg elsker den attitude, som de har bragt til kollektionen samt deres ungdommelighed, energi, humoristiske sans og stil«, siger Jean-Paul Goude ifølge pressemeddelelsen.

Den fulde kampagne er først ude den 17. oktober, hvor vi i hvert fald ser frem til at se Chance the Rapper i samarbejdets farverige looks.

Læs også: Kenzo og H&M afslører første looks – tigerstriber og farver

Skærmbillede 2016-09-12 kl. 12.39.22 
Skærmbillede 2016-09-12 kl. 12.38.59

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af