Freja Beha indtog catwalken for Louis Vuitton – eneste show denne sæson

Freja Beha Erichsen (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)

Når man er model på Freja Beha Erichsens niveau, så hverken behøver eller gider man gå show efter show i løbet af modeugerne. Man er mere ude efter nogle få brands, der så til gengæld også får én eksklusivt og altså et slags trumfkort.

Det vakte da også opsigt, da den danske model tog turen ned af catwalken for Nicolas Ghesquière og Louis Vuitton i går aftes i Paris. Det var nemlig Frejas eneste showoptræden denne sæson, som faldt på sidstedagen for de fire store modeuger i New York, London, Milano og Paris.

Det har været Frejas tilgang til modeugerne de seneste sæsoner. I februar gik hun kun Prada-showet, mens hun sæsonen før var eksklusivt hos Saint Laurent.

I går indgik hun i et Louis Vuitton-show, der inkluderede flere af Ghesquières favoritmodeller, som har været en del af brandets historie. Erika Linder, Natalie Westling, Emmy Rappe, Heather Kemesky og Teddy Quinlivan var blandt nogle af de andre kendte ansigter.

Læs også: Ny Louis Vuitton-t-shirt – var det bare derfor, ‘Stranger Things’-ungerne hang ud med Nicolas Ghesquière?

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af