Victoria’s Secrets næste show er aflyst, siger Shanina Shaik – sker efter massiv modvind de seneste år

Victoria’s Secrets næste show er aflyst, siger Shanina Shaik – sker efter massiv modvind de seneste år
Nadine Leopold, Shanina Shaik, Herieth Paul, Barbara Fialho, Toni Garrn og Aiden Curtiss på catwalken ved Victoria's Sectret show i 2018 (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images for Victoria's Secret.)

Victoria’s Secret er de seneste år havnet i massiv modvind. Især undertøjsmærkets manglende kropsdiversitet på catwalken, som sidste år blev fulgt op af en række tonedøve udtalelser om casting-processen fra Ed Razek, marketingchefen hos L Brands, der ejer Victoria’s Secret, sendte undertøjsmærket ud i en regulær shitstorm, der blandt andet fik chefen for mærket til at forlade posten.

Og nu tyder alt på, at Victoria’s Secret har besluttet sig for at redefinere sit brand og koncept fuldstændigt. Modellen Shanina Shaik, som har gået showet for Victoria’s Sectret fem gange siden 2011 har fortalt til The Daily Telegraph, at mærket definitivt har aflyst deres show i år.

»Desværre bliver Victoria’s Secret showet ikke til noget i år«, siger hun.

The Independent har siden forsøgt at få en kommentar fra Victoria’s Secret, der dog ikke har bekræftet aflysningen endnu. Ikke desto mindre virker en aflysning ret sandsynlig efter undertøjsmærket i maj meldte ud, at showet ikke vil blive sendt på tv i år – dette skyldes blandt andet et fald i seertallet fra 9.7 millioner i 2013 til kun 3.3 millioner sidste år. I samme anledning meldte Victoria’s Secret ud, at de ville gentænke deres format.

»Vi har besluttet at gentænke det traditionelle Victoria’s Sectret modeshow«, sagde Leslie Wexner, som er CEO hos L Brands, der ejer Victoria’s Sectret, til medarbejderne hos Victoria’s Secret.

Men ja, indtil videre får vi altså ikke det nye Victoria’s Secret-format at se i 2019. Shanina Shaik siger dog i interviewet, at hun er sikker på, at showet vender tilbage.

»Jeg er sikker på, at de arbejder på branding og nye måder at lave showet på«, siger hun.

Læs også: Victoria’s Secret skaber mere vrede efter forsøg på at forklare manglende diversitet

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af