Gucci Mane forsvarer sin Gucci-reklame: »Det er dope«

Gucci Mane forsvarer sin Gucci-reklame: »Det er dope«
Gucci Mane i en af Guccis nyeste reklamekampagner.

Der er stadig mange, som ikke har tilgivet Gucci deres blackface-fejltrin sidste år, og som derfor heller mener, at en sort rapper som Gucci Mane bør associere sig med det italienske luksusmærke. Det er trap-kongen dog ikke enig i. Han ser det som en sejr, at Gucci bad ham om at være med i deres seneste reklamekampagne.

»Jeg vil ikke sige, at de har brug for mig, men jeg mener, at det klart er en 360 i sammenligning med det forhold, vi havde tidligere, hvor de sagsøgte mig flere end 100 gange, til nu hvor de omfavner mig, og vi teamer op. Det er dope«, siger Gucci Mane i et nyt interview med radioværten Ebro på Hot97.

Han slår fast, at han var lige så sur som mange andre, da Gucci-sweatrene landede sidste år. På samme måde mener Gucci Mane ikke, at hans involvering i reklamerne og samarbejde med Gucci betyder, at han nu bare er ombord på alt, hvad brandet måske finder på fremover.

»Da jeg lærte dem (Gucci-folkene, red.) at kende og begyndte at tale mem dem, fik jeg et andet syn på sagen. Jeg føler bare, at de skal inkludere flere folk, der kan tale med dem og holde dem ansvarlig«, siger Gucci Mane. »Det var derfor, jeg var åben over for at lave noget med dem, altså hvis du laver forretning med Gucci, så ignorerer jeg det ikke, hvis jeg ser noget. Så siger jeg noget. Hvis I inkluderer mig, så må du prøve at ekspandere rollen med mig. Jeg er allerede bramfri fra starten af. Jeg har noget, jeg vil sige, og du bliver gjort ansvarlig. Hvis der er nogen, der skal holde nogen ansvarlig, så lad mig gøre det«.

På den måde tager Gucci Mane samme side som den nu Gucci-affilierede designer Dapper Dan, der også har spillet en rolle i at hjælpe tøjmærket videre efter sidste års skandaler.

»Som partner er jeg stolt over at arbejde med Gucci og andre sorte ledere og hjælpe med at guide tiltag, der vil skabe meningsfuld forandring for sorte og for mode som helhed«, udtalte Dapper Dan tidligere i år.

Læs også: Midt i nye blackface-anklager: Er der overhovedet nogen, der bliver klogere af tidens reaktionsmønster?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af