Storm Reid fra ‘Euphoria’ gik sit første modeshow i Paris

Storm Reid fra ‘Euphoria’ gik sit første modeshow i Paris
Storm Reid åbnede Miu Miu-showet under Paris Fashion Week. (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)

Miu Miu var blandt de sidste shows i går, da modeugen i Paris sluttede og dermed lukkede ‘modemåneden’ efter de mange shows i New York, London, Milano og altså den franske hovedstad.

Og med til at vise Miuccia Pradas vision for brandets AW20-kollektion var Storm Reid, der blandt andet er blevet kendt for sin rolle som hovedpersonen Rues (spillet af Zendaya) lillesøster Gia i ‘Euphoria’. Faktisk åbnede den 16-årige skuespiller showet.

»Jeg har altid følt, at jeg kunne gå i et show, og Jason Bolden (kreativ direktør i JSN Studio, red.) sagde, at jeg skulle være tålmodig, og det er jeg glad for, at jeg var. Vi gjorde det, J!«, skrev Reid efterfølgende i et Instagram-opslag.

Den unge ‘Euphoria’-skuespiller var ikke den eneste ikke-model på catwalken. Hun fik nemlig selskab af sangeren Rita Ora.

Rita Ora gik også for Miu Miu.

Det kan godt være, at det var Storm Reids første tur ned ad en catwalk, men hun har i løbet af den netop overstående Award Season gjort opmærksom på sig selv i en modekontekst med flere stærke looks.

Senest var hun med til NAACP Image Awards, hvor det måske nok var Rihanna, som løb med mest opmærksomhed, men hvor Reid havde en vild korsetkjole fra Thom Browne.

Storm Reid, Rihanna, Janelle Monáe, og Lizzo til NAACP Image Awards for et par uger siden.

Måske var hendes look med til at overbevise Miu Miu, om at hun var den rette til at åbne showet i Paris.

Og måske havde Reid fået lidt tips fra sine ‘Euphoria’-medspillere Zendaya og Hunter Schafer, som begge har sideløbende har gang i modekarrieren.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
View this post on Instagram

@calvinklein deal with it #mycalvins #ad

A post shared by Hunter Schafer (@hunterschafer) on

Schafer har gået flere modeshows og er aktuel som kampagnemodel for Calvin Klein, mens Zendaya vist aldrig har gået et modeshow, men til gengæld har været kampagnemodel for adskillige brands og også har designet kollektioner sammen med Tommy Hilfiger.

Så det er et skarpt trekløver, der gør sig klar til sæson 2 af den opsigtsvækkende HBO-serie, som skulle være under udarbejdelse.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af