Travis Scott udgiver doku-kortfilm: Se ‘La Flame’ her

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Travis Scott er svær at komme udenom disse dage. Han har for nyligt udgivet sit seneste album ’Birds In the Trap Sing McKnight’ og været ude at fortælle, at han er executive producer på det kommende ’Cruel Winter’-album fra G.O.O.D. Music.

Noget andet Scott er kendt for, er hans rage-koncerter, der er en garant for ragnarok. Nu får fans en enestående chance for at komme med bagom scenen på netop hans turnékaos, men også tilblivelsen af hans seneste album og alt celebert derimellem med udgivelsen af den nye doku-kortfilm ’La Flame’, som er Scotts kælenavn.

I den næsten 19 minutter lange video ser man en opstemt og usædvanlig energisk Scott i følgeskab med sit entourage, sin familie, komikeren Seth Rogen og hiphop-kolleger som T.I., Mike Dean, P. Diddy og Migos’ Quavo.

Det er ikke så lidt, man er vidne til, da videoen portrætterer alle tænkelige og utænkelige situationer, som et hiphop-stjerneliv fører med sig: Slåskampe, afklædte kvindelige dansere, tung beruselse, crowdsurfing, luksusprivatfly m.m. Også hans infamøse træstunt afbildes.

Hele billedsiden understøttes naturligvis af Scotts seneste musik, primært fra ’Birds In the Trap Sing McKnight’, men også den nylige løsgænger ’The Hooch’ og ’Rodeo’-hittet ’Antidote’.

Læs også: Vi rangerer: De seks bedste gæster på Travis Scotts ‘Birds in the Trap Sing McKnight’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af