Lizzo deler ny video til ’Good as Hell’ – giver teenagere med knuste hjerter og dårlig selvtillid et boost

Du finder næppe en gruppe mennesker, der er mere usikre på kryds og tværs af knuste hjerter og såret selvtillid, end på en skole spækket med teenage-elever. Derfor er det også scenen, Lizzo har valgt at indtage i sin nye video til ’Good as Hell’ – hvor både cheerleaderne, orkesteret og alle dem, der ikke føler, de passer ind, får et lille Lizzo’sk los med hair tosses og nail checks.

’Good as Hell’ blev Lizzos helt store gennembrud, da den spredte hella good vibes som førstesinglen fra hendes 2016-ep ’Coconut Oil’. Dengang landede nummeret da også med en musikvideo (skabt ud fra et formodentlig lidt mindre budget), hvor en række kvinder fik selvtillidsboosts på stribe i en skønhedssalon.

Den nye musikvideo til ’Good as Hell’ er optaget på Louisianas Southern University i Baton Rouge i selskab med Human Jukebox Marching Band, og hele feel good (as hell)-balladen er instrueret af Alan Ferguson, der tidligere har skabt videoer for blandt andre Janelle Monáe, Jay-Z og ikke mindst Fergusons hustru, Solange Knowles (som rygterne dog vil vide, han netop er blevet separeret fra).

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af