Rihannazine hylder forgangskvinder, som »skaber en mere inkluderende og mangfoldig fremtid«

Rihannazine hylder forgangskvinder, som »skaber en mere inkluderende og mangfoldig fremtid«
Rihanna. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Rihanna er gæsteredaktør på den nye udgave af magasinet i-D, der har fået titlen Rihannazine og samtidig fejrer i-D’s 40-års fødselsdag.

Popstjernen har kurateret indholdet, og man kan både gå ombord online eller købe særudgaven af i-D, der har en masse interviews med blandt andet musikerne Rico Nasty, Young M.A og Kelela, modellerne Bella og Gigi Hadid, #Metoo-stifteren Tarana Burke og ‘Euphoria’-skuespilleren Alexa Demie.

I Rihannazine er der udelukkende fokus på personer, som er toneangivende inden for musik, film, mode, kunst og aktivisme.

»Jeg synes, den her specielle udgave af i-D repræsenterer forandring og kultur. Den er dedikeret til nogle af de mennesker, der progressivt er ved at reformere communities om mode, musik, kunst og aktivisme – som skaber en mere inkluderende og mangfoldig fremtid«, udtaler Rihanna om projektet.

Den danske model Mona Tougaard er også blevet interviewet til magasinet, hvor hun blandt andet bliver spurgt om, hvilket spørgsmål, hun ville stille Rihanna, hvis hun fik muligheden: »Jeg vil gerne vide, hvilken slags weed, hun ryger. For jeg vil gerne have det!«, lyder det.

Det er godt at se Rihanna med noget kunstnerisk output, men det er nu albummet ‘R9’, vi glæder os allermest til. I mellemtiden fortsætter vi med at lytte til hendes 15 bedste sange.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af