Spænd sikkerhedsselen: Cardi B gør klar til at invadere 2021

Spænd sikkerhedsselen: Cardi B gør klar til at invadere 2021
Cardi B. (Foto: PR)

Det føles som om, Cardi B skabte overskrifter det meste af 2020, men når det kommer til stykket, udgav hun faktisk kun én sang i eget navn hele året.

Okay, den sang var godt nok ‘WAP’, men stadig. Rapperen forstår at skabe omtale, og hun har også kastet sig over både tv og film. Så der er travlt. Men forhåbentligt ikke så travlt, at hun ikke er i fuld sving med sit andet album, som har været på trapperne et stykke tid.

Nu sker der i hvert fald ting og sager, da rapperen har annonceret sin første single siden ‘WAP’, der udkom tilbage i august.

‘Up’ udkommer på fredag, og mon ikke dén sang bliver startskuddet til en større albumkampagne fra Cardi? Det tror vi. Så spænd sikkerhedsselen: Nu starter vi.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Vi kårede Cardi B og Megan Thee Stallions ‘WAP’ til den tredjebedste udenlandske sang i 2020 – tjek hele listen, hvis stadig ikke er færdig med sidste års musik.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af