Drake indtager (næsten) hele top-10 på den amerikanske hitliste – inklusive førstepladsen

Drake indtager (næsten) hele top-10 på den amerikanske hitliste – inklusive førstepladsen
Drake. (Foto: PR)

Man kan sige, hvad man vil, om Drakes seneste udgivelse ‘Certified Lover Boy’, men den canadiske superstjerne nyder tydeligvis stadig enormt stor popularitet.

For selv om de færreste nok ville placere rapperens sjette album blandt hans allerbedste, har det alligevel sendt massevis af sange til tops på hitlisterne. Faktisk indtager numre fra ‘Certified Lover Boy’ næsten hele top-10 på den amerikanske Billboard-chart.

Hele top-5 er således Drake-sange, inklusive førstepladsen, der indtages af ‘Way 2 Sexy’ med Future og Young Thug, som er den eneste sang fra albummet, der har fået en musikvideo.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den eneste sang, der kunne stå imod Drake-bølgen, er ‘Stay’ af koncertaktuelle The Kid Laroi og Justin Bieber, der med næb og klør kunne holde sig fast på en sjetteplads.

Det er selvfølgelig noget af en bedrift for rapperen fra Toronto, men den sande test kommer nok først næste uge. Det er nemlig efterhånden relativt normalt, at sange fra et blockbuster-album debuterer højt oppe på charten. Kunsten er at holde sig fast på toppen i længere tid.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af