Tyler, the Creator afslører, hvilket nyt vers, der har blæst ham fuldstændig bagover

Tyler, the Creator afslører, hvilket nyt vers, der har blæst ham fuldstændig bagover
Tyler, the Creator. (Foto: Lars Niki/Getty Images for WSJ. Magazine Innovators Awards)

Tyler, the Creator er inde i en gylden karrierefase for tiden. Hans seneste tre album, ‘Flower Boy’, ‘Igor’ og dette års ‘Call Me If You Get Lost’, har fuldstændig redefineret den tidligere Odd Future-kaptajn som kunstner.

Men selv når man er inde i sådan en guldalder, kan man stadig blive blæst væk af andre artister. Og lige nu er Tyler frem for alt imponeret over Kendrick Lamars vers på Baby Keem-sangen ‘Family Ties’.

»Ved du, hvorfor det ødelagde mig? Fordi en på hans niveau stadig giver den så meget gas«, har han fortalt i et nyt interview hos hiphopmagasinet XXL.

»Han prøver nye stemmer. Han prøver nyt shit. Han lærer stadig. Man kan godt mærke, han har været uden sin telefon et par måneder«, lyder det fra Tyler, the Creator, der også siger, at Kendrick Lamar inspirerer ham til at »blive ved med at være mærkelig og blive ved med at forsøge«.

‘Family Ties’ var Kendrick Lamars første vers i 2021 og skabte en del røre, fordi Kendrick blandt andet rappede om, at han var bedre end enhver anden kunstner i top-5.

Det virkede som en krigserklæring til potentielle konkurrenter forud for udgivelsen af vestkystrapperens kommende album.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af