Justin Bieber udskyder resten af sin nordamerikanske turné grundet ansigtslammelse

Justin Bieber udskyder resten af sin nordamerikanske turné grundet ansigtslammelse
Justin Bieber. (Foto: Screenshot)

Justin Bieber har været nødsaget til at udskyde hele sin nordamerikanske turné, fordi han stadig er ramt af lammelse i ansigtet.

Han har tidligere aflyst enkeltstående koncerter, men nu har han ryddet sin kalender helt frem til slutningen af juli, hvor han begynder den europæiske del af sin turné, som blandt andet bringer ham forbi Smukfest i starten af august.

»I lyset af Justins igangværende bedringsproces vil de resterende shows i den amerikanske del af Justice-turnéen, der var planlagt til juni og starten af juli, blive udskudt. Justin modtager fortsat den bedst mulige lægehjælp, er optimistisk omkring sin bedring og glæder sig til at fortsætte turnéen og spille foran sine udenlandske fans til sommer«, skriver Live Nation i en pressemeddelelse.

Justin Bieber fortalte om sin ansigtslammelse for første gang i sidste uge, hvor han dokumenterede lidelsen med en video:

»Som I formentlig kan se på mit ansigt, har jeg fået et syndrom kaldet Ramsay Hunts. Det kommer fra en virus, som angriber nerven i mit øre og gør mig lam i dele af mit ansigt«, lød det blandt andet fra sangeren.

Bieber skal efter planen spille på Smukfest 3. august, og der er ifølge festivalen ingen grund til alarm på nuværende tidspunkt.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af