Smukfest-aktuelle Justin Bieber aflyser flere koncerter på grund af ansigtslammelse

Smukfest-aktuelle Justin Bieber aflyser flere koncerter på grund af ansigtslammelse
Justin Bieber. (Foto: Mary Ellen Matthews)

Justin Biebers kalender er fyldt med store koncerter i både USA og Europa denne sommer. Popstjernen skal blandt andet spille på Smukfest i starten af august.

For tiden er Bieber i gang med den Nordamerikanske del af sin turné, men forleden meldte han ud, at han måtte aflyse flere shows på grund af en lammelse i ansigtet.

»Som I formentlig kan se på mit ansigt, har jeg fået et syndrom kaldet Ramsay Hunts. Det kommer fra en virus, som angriber nerven i mit øre og gør mig lam i dele af mit ansigt«, lød det blandt andet fra sangeren.

Desværre ser det ikke ud til, at han er blevet rask endnu, for nu har Justin Bieber aflyst yderligere to koncerter, der skulle have fundet sted 13. og 14. juni i Madison Square Garden i New York.

Hans tourpromoter, AEG Presents, har meldt følgende ud: »Grundet Justins igangværende medicinske situation er denne uges shows i New York blevet udskudt. Justin får den bedst mulige behandling og er fast besluttet på at vende tilbage til turnéen så snart, han kan, og så snart lægerne siger, at det er muligt«.

Som turnéplanen ser ud lige nu, er Justin Biebers næste koncert 16. juni i Philadelphia.

Bieber skal efter planen spille på Smukfest 3. august, og der er ifølge festivalen ingen grund til alarm på nuværende tidspunkt.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af