Se Taylor Swift spille et mashup af to af sine sange – sammen med popkometen Sabrina Carpenter

Se Taylor Swift spille et mashup af to af sine sange – sammen med popkometen Sabrina Carpenter

Den australske del af Taylor Swifts ‘Eras’-turné er i fuld sving disse dage. Til de australske shows har hun popkometen Sabrina Carpenter med som support, men da koncerten i Sydney skulle afvikles fredag aften, blev showet forsinket af vejrudfordringer, og Carpenters sæt blev derfor aflyst.

Hvis man havde glædet sig til at se Sabrina Carpenter på scenen, gik man dog ikke forgæves. Som kompensation for det aflyste supportsæt inviterede Swift nemlig Carpenter med på scenen under koncertens »surprise songs«-indslag – et fast segment, hvor Swift afviger fra den ellers rutinerede sætliste for at spille akustiske udgaver af forskellige fanfavoritter hver aften.

Den første »surprise song« fredag aften var ‘How You Get the Girl’ på akustisk guitar, men Carpenter blev først inviteret på scenen, da Swift derefter satte sig bag klaveret for at spille et mashup mellem ‘Evermore’-favoritten ‘Coney Island’ og ‘Fearless’-hittet ‘White Horse’.

Der er – selvfølgelig – taget video af begivenheden. Kemien mellem Swifts og Carpenters stemmer er slående, og de to sange bliver vævet så elegant ind i hinanden, at det knap nok føles som et mashup.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af