‘The Witcher 3’: Første video af gameplayet på PS4

‘The Witcher 3’: Første video af gameplayet på PS4

Ventetiden har været lang, siden ‘The Witcher 2’ udkom i 2011, men 19. maj får fans af den populære spilserie endelig adgang til det tredje spil i rækken, når ‘The Witcher 3, Wild Hunt’ udkommer til pc, Xbox One og PlayStation 4.

Dermed kan de dykke ned i en kæmpeverden 30 gange større end forgængeren, hvor den hvidhårede hovedkarakter Geralt of Rivia skal gøre, hvad han gør bedst: Nakke monstre med sine overnaturlige kræfter.

Nu har PlayStation sluppet videoen herunder, hvor spilentusiaster kan få det første indblik i spiloplevelsen på PlayStation 4. Det er i form af fem minutter, hvor Geralt rider meget på hest, løber meget rundt på flodbredden og, nå ja, udsletter modstandere så let som at klø sig i nakken.

Hvis ikke du kender The Witcher-serien, undrer du dig måske over, at videoen er på polsk. Men det skyldes, at spillet er baseret på fantasyromaner af den polske forfatter Andrzej Sapkowski.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Dyk ned i vores nye univers, der sætter fokus på ny elektronik og digital kultur HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af