Tom Hanks og Robin Wright er redigeret 40 år yngre i ‘Forrest Gump’-instruktørs nye drama – se traileren til ‘Here’

Tom Hanks og Robin Wright er redigeret 40 år yngre i ‘Forrest Gump’-instruktørs nye drama – se traileren til ‘Here’
'Here'. (Foto: PR)

Der er et ‘Forrest Gump’-triumvirat i spil i det kommende drama fra instruktør Robert Zemeckis, som i ‘Here’ genforener Tom Hanks og Robin Wright foran kameraet.

Familiedramaet har dog fjernet alt, hvad der hedder kamerabevægelser og lader filmen foregå i et stillestående billede gennem hele filmen.

I filmens første trailer ser vi således, hvordan der engang har gået hulemænd og dinosaurer rundt, hvor der senere bliver bygget et hus, der kommer til at huse en lang kærligheds- og familiehistorie med Hanks og Wright i centrum.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hollywoods omdiskuterede de-aging-teknologi spiller således også en stor rolle i ‘Here’, hvor 58-årige Wright og 67-årige Hanks er forynget med godt og vel et halvt liv.

Zemeckis er kendt for sine folkekære film, som udover ‘Forrest Gump’ tæller titler som ‘Tilbage til fremtiden’ og ‘Castaway’. I nyere tid har han dog ikke ligefrem opnået samme popularitet med spiondramaet ‘Allied’ og genindspilningen af ‘Pinnochio’ med Tom Hanks.

‘Here’ får premiere 16. januar 2025.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af