James Blake er efter sigende klar med nyt album snart – ft. André 3000, Travis Scott og flere

James Blake er efter sigende klar med nyt album snart – ft. André 3000, Travis Scott og flere
James Blake.

James Blake er klar med sit første album i tre år, hvis man skal tro en lækket side på det franske Amazon. En række skarpsindige brugere på Reddit bemærkede en pre-order-side på det franske Amazon, som afslørede, at Blake udgiver nyt album senere på måneden med features fra blandt andet André 3000 og Travis Scott.

Den lækkede side blev fjernet kort tid efter, men afslørede, at udgivelsesdatoen angiveligt er den 25. januar, mens albummet har titlen ‘Assume Form’ og byder på yderligere features fra Moses Sumney, Rosalía, Metro Boomin og SwaVay.

James Blake har allerede annonceret en amerikansk turné, hvilket bestemt lader til at stemme overens med et nyt album. Sidste år indspillede den engelsk sanger nummeret ‘Look Ma No Hands‘ med André 3000, mens han også var featuring på Travis Scotts ‘Stop Trying to be God‘ fra ‘Astroworld’.

Blake var senest aktuel med 2016-pladen ‘The Colour of Anything’, som også førte ham forbi Roskilde Festival. Hvis leaket er pålideligt, kan sangeren meget vel være i spil til danske festivaler over sommeren endnu engang.

Læs også: Rolige James Blake stjal showet under Travis Scotts energiske MTV VMA-optræden

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold