The Weeknd og tilbagevendte Gesaffelstein teaser ny single

The Weeknd og tilbagevendte Gesaffelstein teaser ny single
The Weeknd. (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)

The Weeknd har selv teaset for et nyt album i 2019, men først skal han lige hjælpe samarbejdspartneren Gesaffelstein, som efter en længere pause nu gør comeback.

Den franske producer udgav i 2013 debutalbummet ‘Aleph’ – samme år som han var med til at producere to tracks på Kanye Wests ‘Yeezus’. Han havde også fingrene nede i The Weeknds ‘My Dear Melancholy,’ fra sidste år, men nu er tiden kommet til hans andet album, der har fået titlen ‘Hyperion’.

Albummet blev skudt i gang med singlen ‘Reset’, og nu har makkerparret så teaset en ny single med titlen ‘Lost in the Fire’, som får fokus på forskellige sociale medier.

Singlen er Gesaffelstein featuring The Weeknd, og selv om udgivelsesdatoen endnu ikke er offentliggjort, virker fredag som et realistisk bud.

Læs også: De 23 mest ventede udenlandske album i 2019

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Weeknd (@theweeknd) on

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af