Billie Eilish varmer op til kommende album med en ny omgang merch

Billie Eilish varmer op til kommende album med en ny omgang merch
Billie Eilish i 'Happier Than Ever'-merch. (Foto: Billie Eilish/Instagram)

Billie Eilish-toget kører for fuld fart, og intet kan tilsyneladende stoppe det.

I løbet af de seneste par uger har den 19-årige popstjerne annonceret et album, udgivet en musikvideo, smadret internettet med en fotoserie og gæstet en række talkshows til interviews og liveoptrædener.

Man skulle tro, hun efterhånden var godt og grundigt udmattet af alt det PR-arbejde. Men Eilish er langtfra færdig. Hun har således netop udgivet en ny omgang merch.

Kollektionen, der kan shoppes på sangerens website, inkluderer blandt andet hoodies, joggingbukser og t-shirts, der alle prydes med titlen på det kommende album: ‘Happier Than Ever’.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

På samme sted kan du også forudbestille en lang række forskellige udgaver af den kommende udgivelse. Der er både cd-, kassettebånd- og vinyl-versioner til salg samt en række pakkeløsninger, hvor man kan betale ekstra for at få diverse tilbehør med – som for eksempel en perlekæde eller en fotobog.

Senest nu kan man vist godt sige, at albumkampagnen er oppe at køre – selv om ‘Happier Than Ever’ altså først lander 30. juli.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af