Oscar: Roland Møllers Snapchat giver et unikt indblik bag facaden – og afslører TV 2-udsendts brøler

Oscar: Roland Møllers Snapchat giver et unikt indblik bag facaden – og afslører TV 2-udsendts brøler

Den officielle Oscar-transmission fra den røde løber and beyond er en stramt styret omgang af rolige overbliksbilleder og pæne høflighedsfraser.

Derfor bør alle, der vil have et lidt andet og en smule mere autentisk indblik i Oscar-menageriet, tage med Roland Møller på en underholdende rejse fra danskerhotellet i Los Angeles til den røde løber og selve prisfesten. Skuespilleren, der har hovedrollen i den nominerede ‘Under sandet’, har haft ivrigt gang i sin Snapchat i nattens løb, og man er ikke i tvivl om, at han er i højt humør.

Han sætter gang i festen med ‘We Are the Champions’ i bilen, før han bliver helt overvældet af den røde løbers kaos og undervejs konstaterer, at han ikke har set nogle stjerner endnu – ud over sine tyske medspillere fra Martin Zandvliets film.

Man får også et bag kameraet-glimt af ‘Under sandet’-holdets røde løber-interview med TV 2’s Jesper Steinmetz, som kommer i uføre, da han tror, at Louis Hoffman spiller én af tvillingerne i ‘Under sandet’. Han spiller imidlertid den unge tyske soldat Sebastian, som Roland Møllers karakter knytter stærkest bånd til.

Hoffman, der vandt en Bodil for rollen, tager det pænt, og den akavede udveksling kom heldigvis heller ikke med i TV 2’s transmission (men så er det godt, vi har Møller til at dokumentere).

Senere hooker Møller op med sin kollega, skuespillerstjernen Sandra Hüller fra den tyske film ‘Toni Erdmann’, der hellere vil dele en lyserød snap-paryk end at tale om konkurrenterne. Og så får vi Justin Timberlakes store åbningsnummer, som det så ud nede fra salen.

Roland Møllers Oscar-fest kan følges på Snapchat under brugernavnet Dabbadon og er bestemt en underholdende omgang også her dagen derpå. I skrivende stund er det seneste klip landet for seks minutter, hvor han forlader Dolby Theatre igen (uden priser), nok ikke helt appelsinfri.

Læs også: Kæmpeskandale ved Oscar – den forkerte film annonceret som vinder

Læs også: Se alle årets Oscar-vindere

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af