Kit Harington kan ikke holde pokerfjæset under Stephen Colberts teorier om slutningen på ‘Game of Thrones’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Som bekendt går HBO temmelig langt i forsøget på at holde alt om deres monsterhit ’Game of Thrones’ hemmeligt op til den kommende sidste sæson, og det har gjort seriens cast til eksperter i at snakke uden om og holde et straight face under interviews.

Det gjorde Stephen Colbert alt for at udfordre, da Kit Harington gæstede hans talkshow, samme dag som den længeventede trailer til den afsluttende sæson blev offentliggjort. Colbert får Harington, der som bekendt spiller Jon Snow i serien, til at kigge direkte ind i kameraet, mens han læser sine egne teorier op for, hvordan historien ender. Han får skuespilleren til at love ikke at afsløre noget, for det vil »knuse mit hjerte, hvis du lader mig vide, at jeg har ret, og det ikke længere er en overraskelse for mig«.

Det lykkedes Colbert at slå revner i den øvede Haringtons pokerfjæs, men desværre mere som et resultat af, at teorierne er ret gakkede, end at de er korrekte. Til gengæld giver det et underholdende klip her under den lange ventetid, inden ’Game of Thrones’ får premiere på HBO Nordic 15. april.

Se hele interviewet ovenfor. Gætterunden begynder ved 9:55.

Læs også: Hvem er manden på Greyjoy-skibet i den nye ‘Game of Thrones-trailer?

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af