’Killing Eve’ fornyet med tredje sæson

’Killing Eve’ fornyet med tredje sæson
Sandra Oh og Jodie Comer i 'Killing Eve' sæson 2.

I lørdags løb premieren på sæson nummer to af tidens skarpeste krimiserie, ’Killing Eve’, over skærmen. Med udsigten til en sæson, der foreløbigt lever op til hypen, den første sæson efterlod sig, er der godt nyt for fans af den fascinerende katten-efter-musen-jagt mellem MI6-efterforskeren Eve Polastri (Sandra Oh) og den utæmmelige lejemorder Villanelle (Jodie Comer). Serien er nemlig netop blevet fornyet med sæson nummer tre.

Mens første sæson blev skabt af Phoebe Waller-Bridge ud fra Luke Jennings’ ‘Codename Villanelle’-bogserie, overlod Waller-Bridge anden sæson i hænderne på kollegaen og veninden Emerald Fennell. Med tredje sæson sker der endnu engang et skifte bag scenetæppet, idet showrunner-titlen denne gang tildeles Suzanne Heathcote, som tidligere har været med til at skrive ’Fear the Walking Dead’.

Annonceringen af den tredje sæson rummer dog ingen yderligere detaljer om hverken produktionsstatus eller premiere – eller hvem, der er med på rollelisten, for den sags skyld. Dog er det lidt svært at forestille sig, at successen vil rulle videre uden Eve eller Villanelle på skærmen, så lad os håbe, de begge overlever sæson nummer to indtil da.

Læs også:Killing Eve’ sæson 2: Man glemmer at blinke under tidens bedste krimiserie

Har du tjekket vores nye ugentlige podcast om de mest opsigtsvækkende serier og film på streamingtjenesterne? Den hedder SOUNDVENUE STREAMER, og du kan lytte med i din podcast-app, Spotify eller HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af