Kommende ‘Klovn’ film bliver den sidste – med en passende titel

Kommende ‘Klovn’ film bliver den sidste – med en passende titel
Casper Christensen og Frank Hvam. (Foto: Thomas Sjørup/Nordisk Film)

‘Klovn The Final’.

Sådan kommer titlen til at lyde på Casper Christensen og Frank Hvams tredje installation i den uhyre succesfulde komediefranchise om deres usympatiske og uheldige alteregoer. Og titlen er rammende: Det bliver nemlig den sidste ‘Klovn’-film og runder således en trilogi af, der begyndte med ‘Klovn The Movie’ i 2010 og fortsatte med ‘Klovn Forever’ i 2015.

Ifølge en pressemeddelelse har Casper og Frank fra starten tænkt ‘Klovn’-filmene »som en taburet med tre ben: Fortællingen om den moderne mand og de tre vigtigste ting i hans liv: Faderskab, venskab og ægteskab«.

Mens de to første film handlede om henholdsvis faderskab og venskab, er det således ægteskabet – og dermed kærligheden – der står for skud i den kommende afslutning. Spørgsmålet er, om det bliver en lykkelig slutning?

Casper Christensen og Frank Hvam udtaler:

»En tredje og sidste film er en sjov og naturlig måde for os at afslutte det fantastiske filmeventyr, der begyndte med ‘Klovn The Movie’ for snart et helt årti siden. Vi vil gerne sætte et punktum med et brag, og vi glæder os til at komme i gang med optagelserne. Forhåbentlig bliver det lige så sjovt for publikum, som vi tror, det bliver for os«.

Optagelserne går i gang i dag med Mikkel Nørgaard som instruktør. Han instruerede også den første film – og har dirigeret det meste af tv-serien.

Premieren på ‘Klovn The Final’ er sat til 30. januar 2020.

Læs også: Casper Christensen går i eksil i Norge efter sexskandale – se traileren til ‘Undskyld, Norge’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af