Ben Affleck kæmper med sine dæmoner som highschool-basketballtræner – se den følelsesspækkede trailer til ‘The Way Back’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ben Affleck vender tilbage som Jack Cunningham, en tidligere basketball-stjerne, der er både fordrukken og isoleret efter sin kones død. For at finde tilbage til livet bliver han træner for sin gamle highschools baskethold, hvor der hersker stor splittelse.

Det hul, Jack skal hive sig op af, består i at fylde dagene ud med fysisk hårdt arbejde og at pleje sin alkoholikertilværelse med dåseøl i brusebadet. Intet sportsdrama uden store følelser, så som underlægningsmusik til den nyligt rehabiliterede Afflecks alkoholikertilværelse synger selveste Bon Iver.

På sidelinjen til Afflecks reprise på skærmen står Gavin O’Connor, der tidligere instruerede Hollywood-stjernen i ’The Accountant’ og også står bag ’Warrior’ og ’Pride and Glory’.

’The Morning Show’-aktuelle Janina Gavankar, der også medvirkede i det kritikerroste racedrama ’Blindspotting’, spiller den afdøde kone.

Der er lagt i ovnen til en følelsesladet præstation fra Affleck med ’Manchester by the Sea’-vibes.

‘The Way Back’ får dansk biografpremiere 23. april 2020.

Læs også: Quentin Tarantinos sidste film har lange udsigter – til gengæld arbejder han på tre andre projekter

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af