Pedro Pascal og Florence Pugh skal uddele Oscar-statuetter – se hele listen af stjernepresenters

Pedro Pascal og Florence Pugh skal uddele Oscar-statuetter – se hele listen af stjernepresenters
Florence Pugh ved Venedig Film Festival 2022. (Foto: Stefania D'Alessandro/Getty Images)

På søndag går det løs i Dolby Theatre i Los Angeles, når årets Oscar-statuetter skal uddeles, og traditionen tro bliver de overrakt af nogle af underholdningsindustriens største stjerner.

Den fulde liste af navne på de såkaldte presenters er offentliggjort, og ceremonien får både besøg af brandvarme navne fra film- og serie-verdenen og regulære legender.

Blandt dem er tidligere kortfilms-vinder og skuespiller Riz Ahmed (‘Sound of Metal’), Paul Dano fra den Bedste Film-nominerede ‘The Fabelmans’, ‘Cocaine Bear’-instruktør og skuespiller Elizabeth Banks, veteranerne Harrison Ford, John Travolta, Siguourney Weaver og Hugh Grant, nogle af årets mest omtalte stjerner som Pedro Pascal og Florence Pugh samt manden med det store gennembrud som rost skurk i ‘Creed 3’ og ‘Ant-Man and the Wasp: Quantumania’ Jonathan Majors.

Den samlede liste lyder:

Halle Berry, Paul Dano, Cara Delevingne, Harrison Ford, Kate Hudson, Mindy Kaling, Eva Longoria, Julia Louis-Dreyfus, Andie MacDowell, Elizabeth Olsen, Pedro Pascal, John Travolta, Riz Ahmed, Halle Bailey, Antonio Banderas, Elizabeth Banks, Emily Blunt, Jessica Chastain, John Cho, Glenn Close, Jennifer Connelly, Ariana DeBose, Andrew Garfield, Hugh Grant, Danai Gurira, Salma Hayek Pinault, Samuel L. Jackson, Dwayne Johnson, Michael B. Jordan, Nicole Kidman, Troy Kotsur, Jonathan Majors, Melissa McCarthy, Janelle Monáe, Deepika Padukone, Florence Pugh, Questlove, Zoe Saldaña, Sigourney Weaver og Donnie Yen.

Oscar-showet finder sted natten til mandag og kan ses på TV 2.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af