Her er fem ‘Star Wars’-spil, du skal glæde dig helt vildt til

De næste år byder på episke nye eventyr for rebellernes opgør, jedis på flugt og en dyster skurk i republikkens gyldne æra.
Her er fem ‘Star Wars’-spil, du skal glæde dig helt vildt til
'Star Wars: Eclipse'. (Foto: Quantic Dream)

Det har været umuligt at komme uden om ‘Star Wars’-universet, siden Rey, Kylo og alle de andre genoplivede stjernekrigene med ‘The Force Awakens’ i 2015.

Siden er den ene serie efter den anden fulgt efter på Disney+ med ‘The Mandalorian’, ‘The Book of Boba Fett’, ‘Obi-Wan Kenobi’ og snart ‘Andor’, som får premiere den 21. september.

På spilfronten står universet ligeledes på nippet til en ny æra med særdeles spændende projekter undervejs.

Vi guider til hele fem styks, som vi glæder os helt vildt til.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Star Wars Jedi: Survivor’

Da ‘Star Wars Jedi: Fallen Order’ udkom i 2019, fik det lidt af en blandet modtagelse. Imens nogle kritikere og fans stod klar med stor ros, var andre knap så overbeviste af historien om padawan Cal Kestis, der var på flugt fra imperiets inkvisitorer.

Næste år står efterfølgeren klar, og mon ikke at selv de mest inkarnerede modstandere lige skal sniffe en smule til opfølgeren, der dykker ned i en langt mere dyster tone end det første spil, og som samtidig lover en videreudvikling af et allerede imponerende kampsystem med lyssværd.

Vores interesse er i hvert fald vækket – ikke mindst fordi spillet udelukkende udvikles til de seneste konsoller og derfor ikke behøver at holde igen med de tekniske bedrifter, der virkelig kan få oplevelsen til at stå i et visuelt flot lys.

Udkommer til PC, PlayStation og Xbox Series X/S i 2023.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Star Wars: Tales from the Galaxy’s Edge – Enhanced Edition’

Man når lige at skrue forventningerne op til det, der umiddelbart lyder som en spændende omgang historiefortælling fra den farverige galakse – lige indtil man indser, at ’Star Wars: Tales from the Galaxy’s Edge’ er et virtual reality-spil.

Spillet udkom oprindeligt til Oculus Quest i 2020, men relanceres nu i en ny og forbedret udgave til den kommende PlayStation VR2, hvor du som droid-mekaniker lander på Batuu og bliver opslugt i en heroisk færd med gæsteoptrædener fra R2-D2, C-3PO og Yoda.

Og der er altså god grund til at være håbefuld omkring udgivelsen, for ’Star Wars’ har faktisk haft imponerende succes med teknologien før – således var VR-delen i ’Star Wars: Squadrons’ den vildeste spiloplevelse, vi havde i 2020.

Udkommer til PlayStation 5 (kræver VR2) i 2023.

Unavngivet projekt fra spilbranche-legende

Det kan godt være, at du ikke kender Amy Hennig af navn. Men du har sikkert prøvet et eller flere spil, som hun har været en af de bærende kræfter bag, især hvis du er PlayStation-fan, heriblandt ’Jax & Daxter’ og actionklassikeren ’Uncharted’.

PlayStation-dagene ligger dog bag Hennig, som nu står i front for et unavngivet ’Star Wars’-projekt, der beskrives som et historiedrevet actioneventyr under Rebel Alliance-æraen.

Ifølge rygterne er spillet (som et af de få ud af mange kommende projekter i universet) sat til at foregå i perioden for den oprindelige filmtrilogi, hvilket betyder, at vi måske får lov til at udleve drømmen som en af de afgørende rebeller i slaget mod imperiets onde planer.

Endnu ingen udgivelsesdato.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Knights of the Old Republic Remake’

Det er med bekymret mine, at vi inkluderer det kommende remake af ’Knights of the Old Republic’ (som oprindeligt udkom i 2003) på denne liste, for siden det blev annonceret i 2021, har rygterne taget til om en så problematisk udvikling, at projektet måske helt er sat på pause.

Vi krydser dog alt, hvad der kan krydses, for ’KOTOR’, som det blot kaldes i folkemunde, er et af de mest legendariske rollespil nogensinde. Som en bruger på YouTube skrev under annonceringstraileren: »Jeg har aldrig spillet originalen, men jeg har hørt om legenderne«.

Spillet står i dag som et lysende eksempel på, hvordan rollespil med hårde beslutninger og brutale konsekvenser skal opbygges, og så byder det på et helt legendarisk og ganske ’Star Wars’-værdigt tvist.

Planlagt til PlayStation 5 og PC, men har endnu ingen udgivelsesdato.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Star Wars: Eclipse’

Hvis der én ting, som ‘Star Wars’-universet er kendt for – på tværs af film, spil og serier – så er det gåsehudsfremkaldende trailers, der virkelig skruer op for stemningen, imens du måbende labber alt i dig.

’Star Wars: Eclipse’ er ikke anderledes, for den to minutter og 49 sekunder lange trailer er en af de bedste hype-teasers, som franchisen har beriget os med, selvom den ikke viser så meget som én eneste scene fra selve spillet.

Projektet er nemlig så tidligt i udvikling, at vi ikke helt aner, hvad vi kan forvente. Men præmissen lyder lovende med et actioneventyr sat i High Republic-æraen, hvor historien forgrener sig ud fra dine valg, og hvor du som spiller har adskillige personers skæbner i dine hænder.

Endnu ingen udgivelsesdato.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af