Ny PlayStation 5 rygtes på vej i 2023 med én stor ændring

Ny PlayStation 5 rygtes på vej i 2023 med én stor ændring
De to nuværende udgaver af PlayStation 5. (Foto: PlayStation)

Det er allerede umuligt at få fingre i den konstant udsolgte PlayStation 5, men det stopper angiveligt ikke Sony fra at lancere en ny model af konsollen næste år.

Ifølge Tom Henderson, der er notorisk kendt for sin ofte solide insider-viden i spilbranchen, barsler konsolgiganten med den nye maskine i september 2023, og der er flere ændringer på vej, skriver Insider Gaming.

Den mest markante forskel i den nye PlayStation bliver et aftageligt og udskifteligt diskdrev, der tilsluttes via USB-C.

Dermed åbner PlayStation op for, at man kan købe konsollen uden et drev, men tilkøbe det på et senere tidspunkt, hvis man ombestemmer sig, eller hvis det går i stykker.

På nuværende tidspunkt er det kun muligt at købe en udelukkende digital PlayStation 5 uden diskdrev eller udgaven med diskdrev, som dermed også er markant dyrere.

De nye hardware-specifikationer kan samtidig få betydning for konsollens udseende, der kan blive markant ændret, heriblandt tyndere og lettere, hvilket længe har været et mål for PlayStation.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af