Du er nødt til at se dette geniale mashup af ‘The Office’ og ‘Mass Effect’

Du er nødt til at se dette geniale mashup af ‘The Office’ og ‘Mass Effect’
Steve Carell i det amerikanske 'The Office'. (Foto: NBC)

Sci-fi-spillet ‘Mass Effect’ er legendarisk. Steve Carells rolle som Michael Scott i ‘The Office’ er legendarisk. Så hvorfor ikke kombinere de to og få dobbelt op på legendarisk?

Det spørgsmål har youtuberen eli_handle_b.wav stillet sig selv, og heldigvis disker han prompte op med et svar, som vi nu kan få glæde af med videoen nedenfor.

Her indtager Michael Scott rollen som kaptajn for Normandy, det ikoniske rumskib, som man står i spidsen for i det enorme rollespil.

Klippet bruger nogle af de mest komiske øjeblikke fra den populære komedieserie, og det er næsten skræmmende, hvordan Carells figur passer ind i de kaotiske omgivelser.

Videoen har taget cirka to uger at lave, fortæller youtuberen i en mail til Kotaku, hvor han overraskende nok tilføjer, at han aldrig havde set ‘The Office’.

Det var faktisk hans bror, der plantede idéen om at indsætte Michael Scott i rollespillet, hvorefter den anonyme youtuber bingede serien på et par uger, inden han kastede sig over projektet.

Det er ikke første gang, at han har kombineret populære serie- og filmpersonligheder med lige så populære spil. Således har han før haft succes med mashups som Shrek i ‘Fallout 4’ og Tony Soprano i ‘God of War’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af