Kylo og Rey var årets mest populære par på et ellers meget queer Tumblr

Kylo og Rey var årets mest populære par på et ellers meget queer Tumblr
Daisy Ridley i 'Star Wars: The Rise of Skywalker'. (Foto: Disney)

Der findes ingen større platform for fandom end Tumblr, og nu har det sociale medie offentliggjort deres ‘Året der gik’-lister, hvilken blandt andet inkluderer årets mest populære par.

Eller par er måske så meget sagt, for det er Tumblr, og dermed nærmere såkaldte ‘ships’ – kendte personer eller roller, som fans gerne så i romantiske forhold.

Selvom Tumblr er kendt for at være et queer-paradis, er det et særdeles hetero-par, der topper listen. Det er nemlig Kylo Ren og Rey – eller Reylo, som de kaldes – der har snuppet førstepladsen.

At det kontroversielle par indtager førertrøjen, skyldes ikke nødvendigvis, at folk faktisk foretrækker dem sammen. Tumblrs data tager ikke højde for, hvorvidt opslag deles med negative eller positive hensigter, så det er nok nærmere kontroversen omkring dem i den seneste ‘Star Wars’-trilogi, der har katapulteret dem foran alle andre.

På listen, som i høj grad består af queer par, finder man også Geralt og Jaskier fra ‘The Witcher’ samt danske Mads Mikkelsen. Det er dog i form af hans rolle som Hannibal Lecter, der i fandom-universet har et heftigt og hedt forhold til Will Graham efter tv-serien ‘Hannibal’.

Hele det aspekt har det seneste tid spredt sig til TikTok, hvor Mads Mikkelsen lige nu peaker som Peepaw, og hvis du ikke aner, hvad det handler om, kan du læse meget mere om det her.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af