Jake Paul anklager bokselegende: »Han prøvede at få mig dræbt«

Jake Paul anklager bokselegende: »Han prøvede at få mig dræbt«
Jake Paul. (Foto: Leon Bennett/Getty Images)
views

Jake Paul er ikke bange for at starte en kontrovers eller to, men i hans seneste beef med bokselegenden Floyd Mayweather er det hele blevet taget til næste niveau.

I et interview med podcasten Full Send (via Dexerto) hævdede han, at Mayweather forsøgte at få ham dræbt efter et sammenstød ved kampen mod Jakes storebror, Logan Paul.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I interviewet påstår Jake Paul, at de to brødre gik Mayweather så meget på nerverne, at den aldrende legende åbenbart skulle have forsøgt at planlægge et lejemord.

»Han prøvede at få mig dræbt, helt sikkert«, sagde den yngste Paul-bror. »Han ringede til gangsterne, imens vi var i Miami. Han kontaktede, ligesom, gadedrengene«.

Det hele lyder ærlig talt lidt bizart, og der er ingen tvivl om, at anklagerne er nøje orkestreret af Jake Paul, uanset hvad man synes om det seneste stunt.

Alligevel er det ret alvorligt at påstå, at ens konkurrent har forsøgt at planlægge et mord eller i hvert fald haft en hensigt om at gøre markant skade på YouTube-stjernen.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af