Kanye West undskylder chikane af Kim Kardashian

Kanye West undskylder chikane af Kim Kardashian
Kanye West. (Foto: Scott Dudelson/FilmMagic)

Kanye West lader til endelig at give udtryk for, at det seneste års digitale angreb på Kim Kardashian har været upassende.

Det fortæller han i et interview hos ‘Good Morning America’, hvor han taler ud om sin opførsel og de konsekvenser, den har haft for både Kardashian og deres børn:

»Det er moderen til mine børn, og jeg undskylder for den stress, jeg har forårsaget«, siger han. »Jeg har brug for, at hun er afslappet, ved sine fulde fem og så rolig som overhovedet muligt for at kunne opdrage vores børn«.

Hvorvidt undskyldningen er oprigtig, må tiden vise. West har tidligere angret i offentligheden for derefter at fortsætte sin chikane af ikke kun Kardashian, men også hendes ekskæreste Pete Davidson.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Selvom det i denne omgang kunne tyde på en undskyldning, så følger han den dog op med anklager om, at han blev udsat for diskrimination i sit ægteskab, ligesom han ikke har haft noget at skulle sige i opdragelsen af deres fælles børn.

Samtidig taler han også ud om sociale medier, som han sammenligner med brugen af biler, der både kan bruges til at hjælpe og skade andre:

»Vi kan bruge en bil til at haste én på hospitalet, eller vi kan bruge en bil og ved et uheld ramme nogen, imens vi haster én til hospitalet, så det handler om, hvordan vi bruger dem«, forklarer han.

Bil-analogien er faktisk tidligere brugt af Instagrams egen chef, Adam Mosseri, da han sidste år på bizar prøvede at forsvare sociale mediers indvirken på vores samfund efter massiv kritik af netop Instagram og Facebook:

»Vi ved, at mennesker dør i trafikulykker, men overordnet set skaber biler mere værdi i vores verden, end de ødelægger. Det samme gælder sociale medier«, sagde Mosseri.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af