Sydney Sweeney raser mod internet-troldes hetz med nøgenbilleder

Sydney Sweeney raser mod internet-troldes hetz med nøgenbilleder
Sydney Sweeney. (Foto: Presley Ann/Getty Images)

Sydney Sweeney har i et interview med GQ rettet sit skyts mod de brugere på sociale medier, som troller med hendes nøgenscener i ‘Euphoria’.

Her har trolls haft for vane at tage skærmbilleder af scenerne, hvor hun i rollen som Cassie Howard ikke bærer tøj, hvorefter de uploader dem til blandt andet Instagram.

Det stopper dog ikke der, for af uransagelige årsager føler de trang til at chikanere Sweeneys familiemedlemmer ved at tagge dem i opslagene, hvilket har fået skuespilleren til, ganske forståeligt, at fare i flint:

»Mine fætre og kusiner har ikke brug for. Det er så modbydeligt og unfair«, siger hun i interviewet. »Du har med en rolle at gøre som netop gennemgår, hvordan det føles at blive seksualiseret som person i sin skole, og så gør publikum det præcis samme«.

Samtidig slår Sweeney fast, at hun ikke har tænkt sig at stoppe med at lave nøgenscenerne, men at hun derimod bruger dem konstruktivt til at føle sig tryg og tilpas i sin egen krop.

Hvordan det helt præcist skal skildres på skærmen, forklarer Sweeney dog ikke, men hun bekræfter, at hun vender tilbage i rollen som Casse i tredje sæson af ‘Euphoria’, som endnu ikke har en premieredato.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af