Beth Ditto lancerer ny plus-size-kollektion – opfordrer til ægte diversitet

Beth Ditto lancerer ny plus-size-kollektion – opfordrer til ægte diversitet

Der er sket meget inden for såkaldt plus-size-mode det seneste år. I hvert fald på overfladen. For mens større kvinder er blevet lukket ind på catwalks og i kampagner, så er der er stadig lang vej, mener The Gossip-sangeren. Det er en af grundene til, at hun i februar lancerede sit eget tøjmærke, der nu er klar med den anden kollektion.

Den byder igen på tøj, der ikke er bange for at vise kvinders former, for Beth Ditto er træt af at få at vide, at større kvinder ikke skal gå i noget, der fremhæver deres kurver.

»Det er cool at gøre – at tiltrække opmærksomhed. Jeg vil skabe store former tiltænkt store kroppe, som ikke handler om at gemme, formindske eller udglatte«, siger hun til Refinery29.

bethditto_aw16_3

Samtidig håber hun på, at flere butikker vil begynde at forhandle tøj i større størrelser.

»Og ikke gemt væk i et hjørne af skam! Ved siden af alt andet. Ægte diversitet, det er det, vi har brug for, for at folk skal føle sig mindre marginaliserede. Branchen burde gøre sig mere umage«, siger hun til i-D i forbindelse med lanceringen af den nye kollektion.

bethditto_aw16_2

Og det gælder for den sags skyld også tøjmærkerne, som Ditto synes bør inkluderer større størrelser i deres kollektioner.

»Det handler om at blive respekteret og inkluderet og taget seriøst i stedet for at blive marginaliseret, ydmyget, nedværdiget og behandlet som en andenrangsperson. Når folk ikke laver tøj i større størrelser, er det virkelig den ultimative lussing«, siger hun til Refinery29.

Se hele lookbooken og køb tøjet på Beth Dittos website.

Læs også: Plus-size repræsenterer kun to procent af moden – det vil ny kampagne ændre på

bethditto_aw16_8bethditto_aw16_9bethditto_aw16_6bethditto_aw16_7

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af