Emily Ratajkowski er blevet gift, og du kan købe hendes bryllups-outfit for godt 1.000 kroner

?ny?

Et opslag delt af Emily Ratajkowski (@emrata) den

Til manges store overraskelse blev Emily Ratajkowski i fredags gift med filmproduceren Sebastian Bear-McClard. Modellen annoncerede nyheden på Instagram, hvor hun delte stories og billeder fra seancen i New York.

Men det var ikke kun selve brylluppet, der overraskede – også modellens valg af bryllupstøj vakte undren. Ratajkowski havde nemlig droppet den traditionelle brudekjole til fordel for et sennepsfarvet jakkesæt med bånd i taljen, en sort hat og slør.

Og selv om man kunne forvente, at jakkesættet havde et luksusmodehus som afsender, så viste det sig at stamme fra Zaras aktuelle kollektion. Faktisk kan jakken lige nu købes for 699 kroner, imens bukserne koster beskedne 449 kroner.

Mon ikke sættet bliver revet ned fra hylderne i en fart?

Læs ogsåEmily Ratajkowskis nye bikinilinje ramt af kopianklager

Et opslag delt af WeWearZara (@wewearzara) den

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af