Kesi deler musikvideo til ‘Ekstra’ – flasher luksusmodehuse i stor stil

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I sidste uge delte Kesi sit nye sommerhit ‘Ekstra’. Nu er billedsiden til tracket landet, og kigger man på Kesis stil i den nye musikvideo, understreger den danske rapper i hvert fald, at hans livsstil er »lidt ekstra«. 

I videoen, der tager os med til Paris, er Kesi flere gange klædt i en sort og en hvidstribet version af Pradas nylonbukser med den karakteristiske strop ved buksebenene, der har været en af modehusets vigtigste signaturer de seneste par sæsoner.

Vi ser også flere gange den danske rapper iført silkeskjorter og striktrøjer fra Fendi og Louis Vuitton, mens de sort/hvide, chunky sneakers, som han også flere gange har på, ligeledes kommer fra Louis Vuitton. Alt sammen fra mærkernes aktuelle kollektioner.

Dog er det ikke kun de store internationale luksusmodehuse, som Kesi flasher i videoen. Der er også blevet plads til, at han igen kaster kærlighed efter det danske brand BLS Hafnia. Flere gange ses han i en kortærmet, hawaii-inspireret skjorte med BLS Hafnia-logoprint. Den skulle efter sigende være fra BLS Hafnias SS19-kollektion og kan dermed være med til at definere en ny produktkategori for mærket, der ellers primært har kredset om caps, tracksuits, tees og hoodies.

Læs også: Playliste: Vi har lavet den ultimative samling sommerhiphop til din ferie

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af