The Weeknd viser hele sit samarbejde med A Bathing Ape – lander på lørdag

The Weeknd viser hele sit samarbejde med A Bathing Ape – lander på lørdag
The Weeknd som model i den nye lookbook til designsamarbejdet

I forrige uge kunne vi fortælle, at The Weeknd igen var aktuel med nyt merchandise. Siden da har den produktive canadier sat endnu en minikollektion af XO-merch til salg i forbindelse med Panorama Festivial i New York. Og nu er Abel Tesfaye så endelig klar til at løfte sløret for hele designsamarbejdet mellem XO-brandet og A Bathing Ape, som han har teaset for flere gange. 

BAPE® x XO available on August 4th : L i n k i n B i o

Et opslag delt af The Weeknd (@theweeknd) den

The Weeknd brugte sent i aftes Instagram til at fremvise store dele af den nye lookbook, ligesom han afslørede releasedatoen for designsamarbejdet.

I lookbooken agerer The Weeknd model sammen med XO-kollegaerne 88 Camino og Nav. Sammen viser de, at kollektionen ikke overraskende kommer til at kredse om det japanske streetwear-brands’ karakteristiske camouflagemønster. 

Samarbejdet byder på flere printede hoodies med det velkendte ‘shark’-motiv, en bomberjakke, shorts, t-shirts og sweatpants, hvor størstdelen forener XO-logoet, BAPE’s camouflageprint og teksten ‘A BATHING APE / TIL WE OVERDOSE’.

The Weeknd x A Bathing Ape lander på lørdag, den 4. august, og kan blandt andet købes i The Weeknds egen webshop.

Læs også: The Weeknd er klar med mere merchandise – kun tilgængelig i 96 timer 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af