Ugens bedste sneaker-nyheder – The Weeknd, endnu mere trail og Yeezy-basketsko

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.

Vans søsætter ny model

Vans vil nok altid være mest kendt for modeller som Sk8 Hi og Old Skool, som konstant bliver genfortolket af brandet selv og igennem diverse samarbejde. Heldigvis er Vans ikke bange for at tænke nyt, som vi ser nu med modellen Varix WC (ja, nok ikke et navn, der er opfundet af en dansker).


Den lander til en start i to colorways, der på hver deres måde sætter fokus på overdelens mange detaljer og lag. Det er klogt nok stadig skate-universet, der er omdrejningspunktet for Vans med denne model. Skoen koster cirka 850 kroner, men det er indtil videre kun det lyse version, som er til salg hos Pam Pam i London.


Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

YZY BSKTBL

Et opslag delt af ye (@kanyewest) den

Kanye West teaser nye Yeezy

Imens Kanye på Instagram er en hel ny verden i sig selv, så har han lige brugt platformen til at tease en formodet kommende basketball-inspireret sneaker. Det er svært at se meget på billedet, men det ligner en mellemhøj videreudvikling af Yeezy 700.


Hvis du ikke kan vente og bare må have dig et par Yeezy-sneakers inden da, så er det altså stadig muligt at købe den hvide version af Yeezy Boost 350 V2, som blev sat til salg i torsdag hos Adidas. For meget tyder på, at Kanye endelig har kunnet leve op til løftet om at bringe Yeezy til alle, der gerne vil have fingre i et par – og altså gider betale 1.699 kroner for dem.


Nike giver plads til React Element-efterfølger

Den har ikke helt de samme finesse og særpræg som React Element 87, men 55’eren lidt enklere og mindre vovede look kan også noget, især takket være den bevarede karakteristiske sål.


Det er disse to nye colorways beviser på. De forventes begge at komme i handlen i løbet af de næste måneder.


ARKK fortsætter brugen af ny sål

Det københavnske sneaker-brand har på få uger rullet tre nye modeller ud. Den seneste er Chrontech HS W13, som netop er baseret på samme sål, som de to foregående modeller. Den er stadig chunky, men ellers læner looket mere mod tidens trail- og tech-detaljer. Der er tale om en sko, der er bygget til at modstå sæsonens vind og vejr med ARKK’s såkaldte Hydrix Shield. Den er lige kommet til salg og koster 1.400 kroner hos ARKK.


Reebok i al sin enkelhed

Glem alt om kraftige løbeskossåler (okay, det er stadig en 90’er-model) og tech-detaljer et øjeblik for med denne version af Aztrek beviser Reebok, at nogle gange er enkelthed og en æstetisk colorway alt, der skal til. Naked har den til salg for 800 kroner.


Huarache bliver endnu mere futuristisk

I 90’erne er det ikke svært at forestille, at Nike Air Huarache så ret spacy ud, da den landede på markedet, for selv i dag er det en særegen model med et futuristisk look. Det bliver ikke mindre i denne nye Grip QS-variant, der især udmærker sig ved det store cover over snørerne på den mellemhøje sneaker. Den kommer også i en hvid colorway, og begge skulle komme til salg i dag, men vi har endnu ikke kunnet finde nogle butikker, der har den på hylderne.


Adidas og Raf Simons klar med efterårets farver

Ozweego har længe været en fortjent succes og spydspids for Raf Simons’ samarbejde med Adidas, og det burde den fortsætte med at være, når man ser på deres nye varianter. Farvedelingen ved det karakteristiske bånd får det til at se ud, som om skoen er dyppet i en bøtte maling – et markant og effektfuldt look. Adidas har de nye colorways til salg for 2.499 kroner, ligesom der er landet nye variant af parternes Stan Smith-samarbejde.


Adidas rammer vandrestierne

Der er ingen tvivl om, at Nike med deres ACG-linje sidder stærkest på tidens trail-tendens, når det kommer til de store sportsmærker. For selv om Adidas har lavet flere Terrex-sneakers, så når de ikke helt samme højde. Det forsøger det tyske brand dog at lave om på nu, blandt andet med et nyt samarbejde med den canadiske butik Livestock.


De har lavet ovenstående Ultra Tech GTX i flot signalfarve og med net på mellemsålen, som vi også kender det fra Nikes Air Humara. Ligesom resten af samarbejdet kommer den til næste lørdag, herhjemme har Naked skoen til 1.500 kroner. Hvis det skal være endnu mere outdoorsy, så er Terrex Skychaser et godt bud. Vi ved dog endnu ikke, om den lander herhjemme, men ellers kan du tjekke den og tøjdelen af samarbejdet hos Livestock.


Mere Bowfin fra Nike

Ja, Nike opruster også på trail-silhuetterne. Det nyeste eksempel er den stærke Air Max 270 Bowfin, som vi tidligere har skrevet om. I denne uge er der landet to nye colorways, der ikke gør vores forventninger til modellen mindre.


Mens den blå og limegrønne variant skulle komme til salg i oktober, så har den trippelsorte endnu ikke nogen officiel releasedato.


Hi-Tec vil med ud og vandre

Sidste år genopstod Hi-Tec med manér, især takket være deres Silver Shadow med den kraftige Vibram-sål, som siden spredte sig til flere andre brands. Nu er Hi-Tec så klar med en ny kollektion, som også inkluderer Flash ADV Racer, hvis sål blander det voluminøse med de terrængående trial-look. Naked har tre colorways, der koster 1.350 kroner.


The Weeknd og Puma klar med nyt

Godt nok hedder modellen Terrain, og sålen har da også trail-elementer, men ellers er det mere en klassisk, flad sneaker, der tager designinspiration fra Adidas’ tyske militærmodel BW Army og tilføjer en højere platformsål. Indtil videre er der kun teaset denne sorte colorway, som skulle komme i handlen den 13. oktober.


Reeboks futurisme

Det er egentlig utroligt, at så mange 90’er-modeller stadig bliver beskrevet som futuristiske, når de bliver hevet frem i dag. Det kan man også sige om Reeboks 3D Opus 1998, som blev hevet frem fra gemmerne for en måneds tid siden. Nu er Reebok så klar med en ny versionering, 3D OP.LITE, der beholder den karakteristiske sål, men ellers har en mere strømlinet, sokkeoverdel. Det vides dog endnu ikke, hvornår den nye model kommer i handlen.

Læs også: Muf10 fortsætter sit rapperparløb – iklæder 6ix9ine skudsikker vest

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af