Nicki Minaj fejrer sit Fendi-samarbejde i vildt fiskenetsoutfit

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Barbie (@nickiminaj) den

Hun har teaset det længe, og nu er Nicki Minajs logotunge Fendi-samarbejde så landet i luksushusets webshop. Priserne er astronomiske – vi snakker 5.000 kroner for en t-shirt – men rapperen er tydeligvis glad.

Hun har lige delt ovenstående billede af sig selv med nyt rødt hår og en et vildt fiskenetsoutfit, som dog lidt underligt ikke lader til at være fra samarbejdet. Det er tasken og bikinien, som hun har på under, til gengæld.

I stil med de mange Fendi-outfits, Nicki har rocket i lang tid, er hele collab-kollektionen fokuseret omkring Fendis logomonogram, ligesom langt de fleste styles er holdt i lyserød eller sølv. Stilen er også i forlængelse af Nickis hang til kropsnære, athleisure-inspirerede looks.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Barbie (@nickiminaj) den

Titlen ‘Fendi Prints On’ er taget fra Nickis sang ‘Chun-Li’, som hun også understregede med ovenstående video på Instagram.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Barbie (@nickiminaj) den

For et par uger siden var hun også featuring på PnB Rocks nummer ‘Fendi’ for lige at slå modesamarbejdet helt fast – og til trods for at hun meddelte, at hun gik på pension. Tracket bliver også brugt som underlægningsmusik til kollektionsvideoen. Se den nedenfor.

Læs også: Beyoncé opdaterer blazer-looket til pladeselskabsboss’ fødselsdag

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af