Kom tæt på Bon Iver – se dem fremføre ‘Babys’ under intimkoncert i Berlin

Kom tæt på Bon Iver – se dem fremføre ‘Babys’ under intimkoncert i Berlin
Foto: Mark Metcalfe/Getty Images

I oktober sidste år bød Bon Iver op til en særlig liveoplevelse, da de gav forpremiere på albummet ’22, A Million’ ved en intimkoncert i en baggård i Berlin. Vi havde selv en reporter til stede, der beskrev en Justin Vernon, der turde kaste sig ud i det sårbare grænseland mellem professionalisme og uhøjtidelighed, hvor musikken for alvor kan skabe store øjeblikke.

Koncerten var opvarmning til den berlinske non-profit musikfestival Michelberger Music, som blandt andet Bon Iver og The Nationals Aaron og Bryce Dessner har været med til at sætte i søen – en weekend, hvor musikere fra hele verden inviteres til at dele nyt materiale og skabe unikke arrangementer i det historiske radiohus Funkhaus.

Nu kan du få en smagsprøve på, hvad der var tale om, med en videooptagelse af sangen ‘Babys’ opført under festivalen. ‘Babys’ er en gammel klassiker fra Bon Ivers ep ‘Blood Bank’ fra 2009, som her bliver taget under kærlig behandling af Justin Vernon og trommeslager Sean Carey.

Nu hvor Bon Iver desværre har aflyst deres Europaturné, må vi nøjes med at varme os på denne lille video og håbe på, at de snart vender stærkt tilbage. Optagelsen giver dog hints om, at det nok skal blive godt, når det endelig sker.

Læs også: Årets bedste udenlandske album: Top 10-1

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af