Eloq allierer sig med hemmelig sangerinde på den tropiske ‘Worth It’

Eloq allierer sig med hemmelig sangerinde på den tropiske ‘Worth It’
Eloq.

Eloq har stort set lige udgivet ep’en ‘Fundamental Physics Vol. 1’ med resten af AV AV AV, men det betyder ikke, at solokarrieren er sat på pause. Han har lige udgivet den nye single ‘Worth It’, som har vokal af en hemmelig sangerinde.

Sidst, vi hørte noget fra Eloq solo, var på singlen ‘Diamonds’ feat. Mø for over et år siden. Begge singler viser, at mens AV AV AV koncentrerer sig om pulserende klubmusik, er Eloq solo mere melodisk orienteret.

‘Worth It’ smager lidt af tropical house og præsenterer Eloq fra sin måske mest poppede side hidtil. Groovet er afdæmpet og poleret, og nummeret er generelt produceret, så instrumentationen sørger for at give yderligere styrke til sangskrivningen og stemmen – hvem end vokalisten så er.

Se også: Video: Hjemme hos Eloq – Nintendo, japansk kultur og impalapølser

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af