Se Billie Eilish synge Miley Cyrus, The Weeknd, Justin Bieber m.fl. i musikkonkurrence

Billie Eilish er ikke kun en tidens mest spændende og tonenangivende unge popsangere, hun er også exceptionelt sjov i interviews, hvor hun altid virker bramfri og overraskende ærlig. Nu har en Elle lavet en video med Eilish, der kombinerer de to styrker.

I et nyt klip får den unge sanger nemlig præsenteret en række ord, hvorefter hun skal synge en sang, som bruger det specifikke ord. Det er der kommet en pænt underholdende video ud af, hvor Eilish synger stumper af alt fra The Weeknd til Pink til Radiohead samt folk som Justin Bieber og Avril Lavigne, som hun før har udtalt, hun er stor fan af.

Videoen kommer kun et par dage efter, at Eilish har udgivet sin seneste musikvideo til sangen ‘All the Good Girls Go to Hell’ fra det stærke debutalbum ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go?’. For et par uger siden fik hun sit første nummer 1-hit i USA med ‘Bad Guy’, og så har hun desuden angrebet magasinet Nylon Germany for at bruge et animeret billede af hende uden hår og uden trøje.

Det er altså en hektisk tid for den unge popsensation. Men heldigvis tyder alt i videoen på, at hun stadig er fuld af overskud og glimt i øjet.

Læs interview: Billie Eilish fortæller om sit nye liv som popstjerne: »Hele mit liv er planlagt frem til 2021«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af