Premiere: Fraads’ nye musikvideo får dig til at miste fodfæstet

Fraads laver i princippet hiphop hinsides tyngdekraften. Deres svævende musik kender ikke til genrens grænser, og frontmand Papa Erotic rapper og synger tit som om, at han er ved at give slip på det hele. Så på en måde giver det meget god mening, at videoen til deres nye single ‘Blinker’ vender hoved og hale på det hele – bogstavelig talt.

Her bliver Papa Erotic nemlig vendt og drejet i en drivvåd nat, mens han synger om en person, der blinker til ham med blinkende øjenvipper, så det »kilder indeni«. Det hele er både ømt og en smule desorienterende. Lidt som et nyt kærlighedsforhold faktisk.

Duoen, der for nylig gav en stærk koncert til Soundvenues endagsfestival INPUT, kalder selv ‘Blinker’ for en hiphop-sjæler og beskriver sangen sådan her via en pressetekst: »’Blinker’ handler om hele det enorme følelsesunivers, der kan opstå og aktiveres af et enkelt blink fra en anden person. Det er en historie sporadisk fortalt fra børnehøjde, fordi vi synes det er sjovt at forestille os, hvordan vi selv som børn ville have oplevet sagens omdrejningspunkter – blinket, kærligheden og symbiosen«.

Videoen er skabt af Ophav Film (der også har lavet billedsider til Barselona og Molina) i samarbejde med kulturlaboratoriet Prxjects by Mercedes-Benz.

Læs også: Her er 10 koncerter, du skal opleve i oktober

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af