Se FKA Twigs give nærmest overjordisk minikoncert og interview hos BBC Radio 1

FKA Twigs’ andet album ‘Magdalene’ var egentlig planlagt til at udkomme for et par uger siden, men udgivelsen blev altså udskudt til i morgen fredag, hvor vi endelig får lov at høre den længe ventede efterfølger til det stærke debutalbum ‘LP1’ helt tilbage fra 2014.

Nu har Tahliah Barnett, som hendes borgerlige navn lyder, valgt at forsøde den resterende ventetid med en nærmest overjordisk minikoncert og et kort interview hos BBC Radio 1’s Annie Mac i hendes ‘Future Sounds’-program.

Twigs lægger ud med en langsom, fri version af den traditionelle jazz-standard ‘Summertime’ fra den legendariske Gershwin-musical ‘Porgy and Bess’, hvor vi får lov at opleve en mere kraftfuld side af hendes ellers ofte mere inderlige vokal, mens hun sidder i en intim stuekulisse iført en kyse og en overdådig 1800-talskjole.

Herefter spiller Twigs to af sine nylige singler, ‘Home With You’ og ‘Cellophane’, hvor hun virkelig folder sig ud i sine øvre operaklingende registre.

I det efterfølgende interview spørger Annie Mac blandt andet ind til albummet ‘Magdalene’, hvor Barnett fortæller om titlen og dens betydning: »Jeg ville gerne udforske to sider af at være kvinde: Jomfruen og den prostituerede – og for mig repræsenterer (Mary, red.) ‘Magdelene’ begge disse sider som en arketype. Som kvinde mener jeg, at jeg kan være uskyldig, ren og frisk, men jeg kan også være farlig, alvidende, forførende og magtfuld, og disse ting kan sameksistere i et moderne samfund«.

Læs også: FKA Twigs annoncerer nyt album »om alle elskere, jeg nogensinde har haft« med Nicolas Jaar og Future

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af