Justin Timberlake har moralske tømmermænd – undskylder for at holde i hånd uden for ægteskabet

Justin Timberlake har moralske tømmermænd – undskylder for at holde i hånd uden for ægteskabet
Justin Timberlake. (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)

For et par uger siden kunne The Sun bringe billeder af Justin Timberlake, der jo som bekendt er gift med Jessica Biel på syvende år, i færd med at holde hånd med skuespillerkollegaen Alisha Wainwright, der også fik aet ham lidt på låret.

Episoden har nu fået Timberlake til at udsende en officiel og skyldbetynget undskyldning på sin Instagram:

»For nogle uger siden udviste jeg virkelig ringe dømmekraft, men lad mig gøre det helt klart, at der ikke skete noget mellem mig og min medspiller. Jeg drak alt for meget den aften, og jeg fortryder min opførsel. Jeg skulle have vidst bedre. Det er ikke det eksempel, jeg vil sætte for min søn. Jeg undskylder til min fantastiske kone og familie for at sætte dem i så pinlig en situation, og jeg vil nu fokusere på at være den bedste mand og far, jeg kan være«.

Timberlake og Wainwright deler skærm i den kommende film ‘Palmer’, som i øjeblikket bliver optaget i New Orleans. Det var altså her, at dette udenoms-ægteskabelige håndholderi fandt sted, da to var ude for at få en fyraftensdrink (eller flere) med resten af crewet.

Ifølge kilder hos People var der blot tale om en ganske uskyldig aften i byen, hvor der skete absolut intet upassende mellem de to, selv om Timberlake dog skulle have været godt bedugget.

Det tyder dog på, at sagens hovedperson har døjet med lidt moralske tømmermænd, hvilket altså i går fik ham til at udsende nedenstående undskyldning på Instagram.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af