Lil Uzi Vert afslører, at han har endnu mere musik i pipelinen: »I can’t wait to drop again«

Lil Uzi Vert afslører, at han har endnu mere musik i pipelinen: »I can’t wait to drop again«
Lil Uzi Vert.

Først fik vi det formidable ’Eternal Atake’, som vi har ventet utålmodigt på siden 2018. Blot én uge senere fulgte 14 ekstra numre under titlen ’LUV Vs. The World 2’, hvilket fik vores hiphop-ekspert til at tænke i, om ikke der mon var en mesterlig marketingplan bag Lil Uzi Verts kaotiske udgivelsesproces.

Vores hiphop-ekspert kan passende konspirere videre: Det lader nemlig ikke til, Lil Uzi Vert har tømt lageret for nye toner endnu. Faktisk slap han i går aftes et Twiter-hint om, at han har endnu mere musik på vej: »I can’t wait to drop again, I got some shit« efterfulgt af »This shit sound like the streets«.

Allerede tidligere på måneden slap Lil Uzi Vert den første spæde hentydning til, at der var mere i vente med tweetet: »Soon as HE drop imma drop again«. Hvis vi kan tage dét tweet for gode varer, er der således nyt på vej, så snart »HAN« udgiver noget.

Hvem denne han er, kan vi selvfølgelig ikke sige med sikkerhed. Men af hiphoppens alfahanner kan vi da i hvert fald tælle Kendrick Lamar, som vi i går endelig kunne noget nær bekræfte (via et Thundercat-interview) har et album på vej. Så måske Lil Uzi Vert holder vejret, til Kendrick – hvis album unægteligt ville stjæle en betydelig portion opmærksomhed – har udgivet sit? Vi konspirerer videre. 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af