Gilli giver sjælden klubkoncert i København i juleferien

Gilli giver sjælden klubkoncert i København i juleferien
Gilli. (Foto: Nikolaj Bransholm/Soundvenue)

For lidt over en måned siden leverede Gilli en magtdemonstration af en koncert i Royal Arena. Den normalt ret så sky rapper sprang pludselig ud som selvsikker koncertkunstner, og havde publikum i sin hule hånd.

Hvis du missede det show – eller bare gerne vil se Gilli igen – er der faktisk mulighed for at fange rapperen allerede senere denne måned. Han spiller nemlig på klubben Arch i København den 22. december.

Det bliver selvfølgelig langt fra en stort anlagt koncert på niveau med Royal Arena-showet. Men det er alligevel en sjælden mulighed for at se Danmarks mest streamede musiker i 2022 live.

Gilli spiller relativt få koncerter, og laver sjældent kluboptrædener som denne. Rapperen er dog netop blevet annonceret til næste års NorthSide, hvis man er på udkig efter en mere klassisk koncertoplevelse.

Gilli har haft et travlt år, så der er masser af ny musik at trække på, når han skal ud at spile. I 2022 udgav han således hele to album i form af ‘Carnival’ og ‘Suave World’.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af