Pause: Ny, simpel app er balsam for sjælen

Pause: Ny, simpel app er balsam for sjælen

De fleste af os hiver vores smartphone frem, når vi skal distrahere os selv eller har en lille pause. Vi scroller gennem diverse sociale medier, uden rigtig at slappe af på grund af alle de oplysninger og notifikationer, vi bombarderes med. I stedet burde vi tage os en rigtig pause fra skolen, arbejdet, mails, notifikationer og hvad der ellers kan gøre os mere stressede end højst nødvendigt, eksempelvis med appen Pause.

Appen har ét formål, og det er at få os til at slappe helt af og få tankerne væk fra den stressede hverdag som mange af os har.

Den indeholder én funktion, og er utrolig nem at gå til. Appen vil hverken sende dig push-beskeder eller have dig gennem Facebook-login, før du kan anvende den.

Tag høretelefoner i ørerne og følg prikken på skærmen med din finger. Efter kort tid skal du selv fortsætte med at stryge din finger rundt på skærmen, og boblen du styrer vokser, jo længere tid du gør det. Går det for hurtigt, får du at vide, at du skal gøre det langsommere.

Du kan indstille appen til, hvor lange din pause skal være, og en lille klokke ringer, når der eksempelvis er gået ti minutters pause. Imens du kører fingeren rundt på skærmen til lyden af afslappende fuglefløjt og rislende bække eventuelt med lukkede øjne, skulle du gerne komme helt ned i gear og ikke tænke på alle dine ubesvarede mails.

Appen er udviklet i et samarbejde mellem svenske ustwo og danske PauseAble, og idemageren bag er PauseAbles direktør og UX designer Peng Cheng, der i en periode af sit liv oplevede stress og depression, men fandt ro gennem blandt andet Tai Chi og meditation, hvilket appen er baseret på.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Appen koster 16 kr. i App Store

Læs også: Ti apps, der kan hjælpe dig i form efter sommerferien

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af