’Dark Souls 3’-udvidelse byder på nyt gear, nye fjender og helvedes meget kulde

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I går blev det officielt bekræftet med trailer og lanceringsdato at ‘Dark Souls 3’ får sin første udvidelsespakke til oktober med titlen ‘Ashes of Ariandel’.

Efter fans i et tweet fik at vide de skulle sætte kryds i kalenderen til en stor afsløring, lå gårsdagen nyhed allerede i kortene og et par detaljer nåede også at blive lækket i dagene op til. Alligevel byder traileren på nye indblik og bekræfter rygter om et udvidet våbenarsenal og mægtige modstandere.

’Ashes of Ariandel’ foregår i et snedækket landskab, der leder tankerne til en mulig krydshenvisning til Ariamis, et område fra det første ’Dark Souls’-spil. I traileren ser man også, hvad der ligner et tomt lærred og en NPC der rækker spilleren et afrevet stykke maleri – Ariamis var kendt som ’the Painted World’.

Udover spekulationer om plot viser traileren tydeligt nogle nye krafter. Foruden et flammende sværd byder udvidelsespakken på flere magiske tricks, der tæller et isstorm-angreb og en lyscirkel der fungerer som boomerang.

Selvfølgelig – det er jo ’Dark Souls’, trods alt – byder traileren også på nye badass bosses. Måske med inspiration fra nordisk mytologi er den ene udstyret med gevir og en kæmpe hammer. Vi får også en forsmag på en klam kæmpe, der prygler sig selv – mon ikke den pisk kan udøve seriøs skade når brugt mod lille dig?

’Ashes of Ariendel’ er tilgængelig d. 25. oktober til PS4, Xbox One og PC.

Læs også: ’Titanfall 2’ singleplayer-kampagne udforsker forholdet mellem menneske og maskine

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af