Gyserhit vender tilbage med flere forfærdelige smil – se traileren til ‘Smile 2’

Gyserhit vender tilbage med flere forfærdelige smil – se traileren til ‘Smile 2’
Naomi Scott i 'Smile 2' (Foto: Paramount Pictures)

Parker Finns debutfilm ’Smile’ fik massiv succes ved billetlugerne, da den fik premiere i 2022.

217 millioner dollars tjente filmen mod sit budget på kun 17 millioner dollars. Det fik naturligvis filmstudiet Paramount til at slikke sig om munden og hurtigt give grønt lys til en toer. Nu er traileren til ’Smile 2’ landet, og der er tale om en noget anderledes historie end forgængeren.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I ’Smile 2’ følger vi popsensationen Skye Riley (Naomi Scott), der begynder at opleve en række uhyggelige og uforklarlige ting, lige som hun er på vej ud på en verdensturné. I takt med presset fra de foruroligende hændelser må hun konfrontere sin dystre fortid for at generobre kontrollen over sit liv.

Der er ikke mange ting, der går igen fra den første film, der handlede om en psykiater, der fik en uhyggelig kraft med på slæb. Den centrale gyserpræmis går dog igen i fortsættelsen, hvor de titulære creepy smil stadig er centrale for historien. Desuden vender Kyle Gallner også tilbage i sin rolle som Joel fra etteren.

Filmen er skrevet og instrueret af Parker Finn, og har foruden Scott og Gallner også Rosemarie Dewitt og Lukas Gage i bærende roller.

’Smile 2’ får dansk biografpremiere 17. oktober.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af