Jonathan Majors får første filmrolle efter voldsdom

Jonathan Majors får første filmrolle efter voldsdom
Jonathan Majors. (Foto: Joe Gaher/ Getty Images)

Jonathan Majors har fundet sin første filmrolle siden sin voldsdom. Det skriver The Wrap.

I december 2023 blev skuespilleren fundet skyldig i at have slået sin ekskæreste Grace Jabbari og fik en dom for overfald i tredje grad og chikane.

Som straf blev han i april pålagt et års behandlingsprogram for folk, der har begået vold i hjemmet. Sagen kostede ham dog ikke mindst flere roller.

Mest prominent blev Majors fyret af Marvel, hos hvem han skulle have videreført rollen som Kang i ‘Ant-Man’-universet. Derudover var han kørt i stilling til et enormt dramatisk gennembrud med filmen ‘Magazine Dreams’, som aldrig har fået premiere.

Majors’ nye projekt lyder som en betændt form for comeback-mulighed. Han skal nemlig spille hovedrollen i en hævnthriller.

Indieprojektet ‘Merciless’ har Martin Villeneuve som instruktør, der er bror til Denis Villeneuve. Filmen handler om en CIA-agent, der kommer i uføre, da hans kæreste bliver offer for onde kræfter.

Bag filmen finder man Christopher Tuffin i producerrollen, som tidligere har produceret ‘Sound of Metal’ med Riz Ahmed i hovedrollen som en trommeslager, der mister hørelsen.

Produceren udtaler, at det er en ære at arbejde sammen med Jonathan Majors, og at man ikke skal lade politik spænde ben for kunsten. Han refererer desuden til McCarthyismen, der i 1940’ernes og 1950’ernes Hollywood fik kendte stjerner blacklistet, hvis de kunne mistænkes for kommunisme.

»På bacheloruddannelsen var jeg så heldig at læse til manuskriptforfatter hos Blacklist-forfatteren Millard Lampell, og han lærte mig om farerne ved at lade politik undermine retslig proces og frarøve kunstnere deres karrierer«, lyder det i en pressemeddelelse i The Wrap.

»Jeg ser det som en ære og et privilegie at arbejde med Jonathan, som er så stort et talent, nu hvor hans sag er blevet afgjort«.

Produktionen er sat til at begynde i efteråret, hvor Majors endnu ikke har færdiggjort sin straf.

Ud over Grace Jabbari anklagede flere kvinder Majors for psykisk vold og trusler tilbage i februar.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af